Beschermd beleggen

Semmie valt onder regulering van de AFM en DNB. Jouw geld blijft van jou. Je rekening wordt aangehouden bij BinckBank en staat op eigen naam ongeacht wat er gebeurd met Semmie. De rekening is te allen tijde beschermd onder het depositogarantiestelsel. Dat is beleggen met een veilig gevoel.

 

Zo werkt Semmie

Bij Semmie open je binnen 5 minuten online een rekening. Vervolgens beleggen wij je inleg. In een professionele beleggingsportefeuille met duurzame fondsen.

Eén modelportefeuille, drie smaken

We hanteren één modelportefeuille in drie verschillende smaken. Op basis van jouw wensen en verwachtingen krijg je van ons een persoonlijk profiel. Maar als je wilt, pas je het eenvoudig zelf aan.

Gemiddeld risico

Een gebalanceerd rendement en risico. Het streef rendement is 4,6% gemiddeld per jaar. De beleggingen bestaan circa 50% uit obligaties en 50% in aandelen. Semmie neemt gemiddeld risico.

Aandelen Noord-Amerika
13%
 
Aandelen Europa
25%
 
Aandelen Pacific
7%
 
Aandelen Emerging Markets
10%
 
Obligaties Lang
18%
 
Obligaties kort
27%
 
 
Periodiek beleggen

Bij Semmie hebben we geen glazen bol. Door periodiek te beleggen is het beste moment om "in te stappen" niet meer van belang. We beleggen voor de lange termijn. 

De waan van de dag laten we aan ons voorbij gaan, maar dat betekent niet dat we achterover leunen. Iedere dag monitoren we onze beleggingen en elke twee weken doen we aanpassingen waar nodig.Brede spreiding

We beleggen je geld met een brede spreiding in duurzame aandelen- en obligatiefondsen. Zo zijn jouw beleggingen nooit afhankelijk van één bedrijf of één sector.

KOSTEN

Geen verborgen kosten, maar één duidelijke fee

Semmie rekent één all-in fee en die is bij ons wel echt inclusief alles. Dus geen minimum bedragen, geen opzegkosten, geen transactiekosten en geen kosten voor storten of onttrekken. Bij ons betaal je 1,14% per jaar over het saldo op je rekening, that's it.

 

Heb je belangstelling om te beleggen, dan kun je de volgende stappen doorlopen:

  • Registreer  je eerst vrijblijvend op de website van Semmie