Global intergold 

Is dit wel legaal?

Ja zeker. Je investeert in een ISIN gecertificeerd miljoenenbedrijf wat al sinds 2009 handelt in goud met fysieke kantoren in Europa, hoofdkantoor in Londen, actief in 218 landen , met bijna 3 miljoen klanten en een webshop.
Geschatte beurswaarde op 1 december 2017: € 850.000.000. (850 miljoen!)
In tegenstelling tot wat consumentenorganisaties  als Kassa en Radar speculeren over Global InterGold beweren is dit een volkomen legale business.
Dit is wat Global InterGold er zelf over zegt: klik hier

Het lijkt wel een piramide?

 • Piramide is illegaal en verboden sinds 1998. Piramide gaat altijd alleen over geld maar WIJ hebben een product en dat is GOUD. Iedereen verdient hier evenveel. Het ligt aan je inzet of je sneller gaat met verdienen. Het is dan ook aanbeveling marketing! Elk bedrijf heeft wel een piramidestructuur. De directeur is de top en dan komen de managers of afdelingschef en onderaan wij als werknemers. In een piramide verdient de top het meeste.
 • MLM is een omgekeerde piramide nl. een trechter.

In ons concept kan iedereen elkaar inhalen met de verdiensten. Al kom je als laatste binnen, dan nog kun je heel snel bovenin de trechter komen. Onderin de trechter sta jezelf en je bouwt breed naar boven uit.
Kan ik mijn geld verliezen? Loop ik risico?

 • In FRACTAL (aandelen):
  Zoals met elke investering in aandelen is het niet geheel risicoloos. Maar omdat het hier GOUD betreft is dit risico wel héél miniem. Goud is stabiel, een waardevast edelmetaal en uitstekend om in te investeren. Het bedrijf groeit enorm door dagelijks nieuwe investeerders en handelt in goud. 
 • Op de TAFELS (matrix):
  Het bedrag van € 275 wat je geïnvesteerd hebt, krijg je op de uitbetaalpositie terug als je niemand hebt ingeschreven.

Welke verplichtingen heb ik?
De aandelenopties die je nu aanschaft kun je pas eind 2020 bij de Beursgang verkopen of levenslang dividend over ontvangen.

Hoe zit het met de Belastingdienst?
Belasting op vermogen uit aandelen valt in BOX 3 en is maar héél laag belast. Daarbij zijn eerste 30.000 euro per persoon onbelast (in een huwelijk of met samenlevingscontract dus 60.000 euro) !

Als Global Intergold nou failliet gaat, wat dan?
Héél het leven is risico's nemen. Niets is zonder risico. Elk  bedrijf kan failliet gaan.

 Het is een gezond miljoenen bedrijf. En daarbij een enorm groeiend bedrijf met vele investeerders.
Op het moment van de Beursgang kun je zelf bepalen wat je verder gaat doen. 
De aandelen verkopen of aanhouden en het risico nemen op stijging of daling. 
Na de Beursgang zullen de grote bedrijven komen zoals banken en verzekeraars en pensioenfondsen en dan kun je wel nagaan wat dat met de aandelen doet. 

Voor welk marketingsysteem kan ik nou het beste kiezen?

 • Je kunt zowel passief als actief mee doen in Fractal, het aandelen programma.
 • In het marketing programma op de Tafels kun je alléén actief deelnemen.

 


 

Kort samengevat :

 • Door aandelenopties te kopen in FRACTAL ontvang je sowieso 18 % rente jaarlijks tot aan de Beursgang . ( 12 % in extra securities ( elke maand 1% bijgeschreven en éénmalig 6 % goud over je investering).
 • Daarbij creëer je winst op de bijna dagelijks stijgende securities.
 • Als je daarbij andere mensen gaat benaderen d.m.v. aanbeveling marketing verdien je hoge bonussen.
 • Op de TAFELS kun je met een éénmalig bedrag van 275 € aan goud er 7000 € aan goud van maken en dit zo vaak als je maar wilt
 • Je dient dan minimaal twee mensen in te schrijven die dit ook willen gaan doen en zij dienen hetzelfde te gaan doen. ledereen volgt zijn of haar sponsor en de tafel en zijn er 3 tafels in Nederland, waar wij op werken. Iedereen moet hierbij wel actief blijven meedoen om steeds op de uitbetaalpositie te komen en bonussen te ontvangen.  

Maar dan is dit óók een geweldig verdienmodel!